Риалити звездата Кайли Дженър оглави класацията за най-богатите знаменитости в

...
Риалити звездата Кайли Дженър оглави класацията за най-богатите знаменитости в
Коментари Харесай

Кайли Дженър печели над 1 млн. паунда за спонсорирано постване в Instagram

Риалити звездата Кайли Дженър оглави класацията за най-богатите звезди в Инстаграм за втора поредна година, заяви уеб сайтът Метро.Най-младата сестра в семейство Кардашиян печели 1,2 милиона английски лири за всяко спонсорирано публикуване. Това е с 27 % повече от предходната година.

Въпреки че има повече почитатели, певицата Ариана Гранде е на второ място с 800 000 лири на публикуване
Кланът Кардашиян-Дженър е с още едно място измежду най-богатите в Инстаграм. Голямата сестра Ким е на четвърто място със 730 000 лири на публикуване.

Класацията е направена от HopperHQ.com въз основата на броя на почитателите, ангажираността им и честотата на публикуванията. " С годините маркетингът в обществените мрежи се разраства и с това парите, които изкарват звездите, се усилиха внезапно - разяснява Майк Бандан от " Хопър Ейч Кю ". - Кайли Дженър имаше невероятна година и по тази причина не е изненадващо, че още веднъж оглави класацията ".

" Невероятно е какъв брой въздействие имат тези експерти върху почитателите си. Затова от позиция на компаниите тези платени реклами постоянно си костват всяко пени ".

През март Кайли Дженър, която е на 21 години, беше оповестена от сп. " Форбс " за най-младата милиардерка в историята. Тя продължава да уголемява козметичната си империя, като пусна артикули за лице и тяло.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР