Риалити звездата Фара Ейбрахам се появи на филмовия фестивал в

...
Риалити звездата Фара Ейбрахам се появи на филмовия фестивал в
Коментари Харесай

Фара Ейбрахам си показа дизайнерските интимни части в Кан

Риалити звездата Фара Ейбрахам се появи на филмовия фестивал в Кан, без да е ясно какво тъкмо прави там. На аления килим на фестивала, където всички са стилни и публични, риалити майката реши, че ще покаже повече в сравнение с би трябвало.

Въпреки това Фара, която изгря в риалити шоу форматите „ Тийн майка “ и "На 16 и бременна ", дефилира по аления килим с изкусителна рокля, написа "Daily Mirror ". Облеклото на 26-годишната дама беше в физически цвят и съвсем транспарантно.



Ейбрахам сподели още плът на аления килим и събра погледите на присъстващите. Дългата пола на Фара се разтвори при извънредно високата ѝ цепка и интимните ѝ елементи лъснаха на показ. Случката може би щеше да мине за случай, в случай че тъкмо в този миг ръката ѝ не беше върху плата. Освен това Фара наподобява прекомерно спокойна в конфузната обстановка. А по-късно, вместо да се извини, тя показа със своите близо 200 хиляди почитатели в Туитър фрагменти от сцената.



Миналата година Фара трансформира в риалити шоу подлагането си на доста характерна интервенция. Тя легна под ножа на хирурзите, които ѝ направиха „ дизайнерски интимни елементи “. Тунинговането на най-милото ѝ бе предавано онлайн от самата нея. След подмладяването Фара, която има щерка на 9, съобщи: „ Сякаш още веднъж съм на 16 “.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР