Риалити сензацията Клои Кардашиян разкри, че иска да легне под

...
Риалити сензацията Клои Кардашиян разкри, че иска да легне под
Коментари Харесай

Клои Кардашиян иска нов нос

Риалити сензацията Клои Кардашиян разкри, че желае да легне под скалпела.

Изповедта ѝ пристигна откакто едно от ежедневните ѝ селфита в обществените мрежи разбуни духовете дали тя към този момент не си е направила пластична интервенция на носа. Оказа се, че, към този момент, 34-годишната хубавица вае чертите на лицето си с контуриране ( б. а. - способ на гримиране).

“Някой ден мисля, че ще си оперирам носа, тъй като мисля за това непрекъснато. Но доста се опасявам, по тази причина в този момент залагам единствено на контурирането “, изясни на почитателите си тя.

Звездата от Keeping Up with the Kardashians нееднократно е споделяла мнението си за интервенциите. „ Говори се, че съм срещу пластичните интервенции, само че не е правилно, не ми пука, в случай че имате такава. Всеки ден си слагаме маски по този начин или другояче. Когато си боядисате косата, вие променяте своята същина и не мисля, че има нещо неправилно в това “, съобщи преди време в изявление Кардашиян.

Клои обаче е срещу решението на дамите да трансформират външния си тип, единствено с цел да се харесат повече на представителите на противоположния пол, написа Монитор.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР