Риалити клипове, парти изненада и любовни недоразумения няма да оставят

...
Риалити клипове, парти изненада и любовни недоразумения няма да оставят
Коментари Харесай

Любовни недоразумения в „Св. Анастасия“

Риалити клипове, празненство изненада и любовни недоразумения няма да оставят нито минута успокоение за екипа н а „ Св. Анастасия “ в новите епизоди на хитовия български сериал. Сестра Жекова ще пожелае да провежда рожден ден за Кари, който ще зарадва повече от всичко дребната пациентка. Кая ще се опита да убеди Цвети да се настани в жилището на Евгения, с цел да разполага със свое пространство в актуалната обстановка.
 Сестра Жекова NOVA

Доктор Пенев ще застане под светлините на прожекторите, с цел да изпита наличието си пред камера – дали ще попадне в нелепа обстановка или ще се трансформира в същинска звезда, феновете ще видят тази седмица. Близките му връзки с Юлия ще бъдат видяни и от Кунка , която ще се почувства надълбоко несигурна.

Междувременно лекар Наков ще стане очевидец на житейска обстановка с пациент, която няма да го остави апатичен. Моралният проблем ще го предизвика да преобърне историята и да се намеси в извънредно персонален диалог. Приятелство с сътрудник от болничното заведение ще сътвори спомагателни недоразумения с лекар Петмезов, който търси баланс сред предишното и бъдещето с Мирослава.

Ще реализиран ли мир в връзките си лекарите в „ Св. Анастасия “? Ще открият ли своята истина за любовта? Предстои да разберем.
 Откраднат живот NOVA
Не пропускайте „ Откраднат живот: Системата “ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР