Риалити героят и тв водещ Даниел Петканов претърпя неприятен инцидент.

...
Риалити героят и тв водещ Даниел Петканов претърпя неприятен инцидент.
Коментари Харесай

Лудия репортер Дани Петканов се потроши с мотор /снимка/

Риалити героят и тв водещ Даниел Петканов претърпя противен случай. Лудия кореспондент, както за мнозина е прочут, е паднал от мотор. За случая показа самият той в формалния си профил в обществената платформа Инстаграм, където разгласява още фотоси, на които се виждат охлузванията по тялото му, както и раните на двата му крайници.
“Мамка му. Изглежда като нищо, само че си наболява “, споделя Даниел. Оказва се, че до една степен той е отговорен за следствията, защото е карал без екипировка, това излиза наяве от видео, което също споделя в мрежата. Бившият брат има пострадвания и на двата си крайници – левият е обиден в долната си предница, а десният при коляното и малко под него. Неприятни охлузвания има в горната странична част на дясното бедро. За наслада положението на някогашният брат не е тежко. Кросовият мотор, който е карал, има вреди – част от тях към този момент са отстранени от негови другари.
Голяма част от почитателите на звездата споделиха своите упреци към него поради проявата на безнаказаност, визирайки управляването на мотора по ежедневни облекла, в тази ситуация спортно долнище и тениска.
„ С анцунг къде си тръгнал? Екипировката е 95% сигурност, не си прави смешка със спорт, който занапред започваш и не разбираш “, „ Много безконтролно от ваша страна. Имате семейство. Следващия път – умната “, „ Кара се с ботуши, каска, наколенки и ръкавици “, са единствено част от мненията под обявата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР