Риалити героят Джино Бианкалана се ожени за красивата лекарка Кристина

...
Риалити героят Джино Бианкалана се ожени за красивата лекарка Кристина
Коментари Харесай

Джино Бианкалана Вдигна Тайна Сватба

Риалити героят Джино Бианкалана се ожени за красивата лекарка Кристина Канева предишния уикенд. Влюбените се вреликли във безконечна честност на загадка гала в Гърция. Според осведомени Джино и Кристиана решили да положат обети в южната ни съседка, с цел да се скрият от медиите и любопитните погледни у нас. Заедно с тях били единствено най-близките им родственици, които станали очевидци и на брака им.

Припомняме ви, че откогато е с доктор Канева, Бианкалана изчезна от светското пространство и даже изтри обществените си мрежи, където преди бе деен и публикуваше всяка стъпка от живота си. С днешна дата той подарява цялото си внимание на половинката си и на новия си бизнес.

Припомняме ви, че Кристиана и Джино се сгодиха август предходната година, като вместо годежен пръстен, двамата си татуираха халки на безименните пръсти, написа “Телеграф”. Близки до Джино се радват, че най-сетне е намерил любовта на живота си след несполучливите си връзки с фолкдивата Джена и послския модел и милионерка Изабела Родригес.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР