Риалити героят Димитър Караиванов не покани нито един от участниците

...
Риалити героят Димитър Караиванов не покани нито един от участниците
Коментари Харесай

Фермерите без покана за сватбата на Димитър Караиванов

Риалити героят Димитър Караиванов не предложения нито един от участниците във „ Фермата “ на сватбата си, видя „ Галерия “. Въпреки че IT експертът се сгоди за половинката си Ваня Гяурова точно в стопанството и всички дружно честваха, нито един от фермерите не участва на огромния ден.

Ваня и Митко си споделиха „ Да “ на 19 януари в стеснен фамилен кръг. Булката бе облечена семпло и вместо бяла рокля се бе спряла на тюлена пола в цвят лила и неясно розово трико. Младоженецът се бе изтупал в костюм, който обаче бил един от работните му за офиса.

Още до момента в който беше във „ Фермата “, Караиванов бе безапелационен, че с Ваня не са почитатели на брака и нямат желание да се женят. Годежът в аграрното шоу обаче промени мирогледа им и те въпреки всичко взеха решение да минат под венчилото.

Загадка остава за какво Митко не бе поканил най-малко някои от най-близките си другари от „ Фермата “ като Бети , да вземем за пример. Участници от шоуто признават, че се надявали да участват на сватбата, само че след края на предаването Караиванов се покрил и рядко комуникирал с останалите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР