Риалити формата „Биг Брадър“ и производното „ВИП Брадър“ няма да

Риалити формата „Биг Брадър“ и производното „ВИП Брадър“ няма да ...

Сменят ВИП Брадър с Денсинг старс.


Риалити формата „Биг Брадър“ и производното „ВИП Брадър“ няма да вървят повече на родна земя. На тяхно място есентта се готви ново шоу, напълно вероятно е това да бъде и "Денсинг старс", говори се в медийните среди. Продуцентите на формата вече не виждат смисъл да влагат в сеирджийското шоу, което в последните години не им носи особени печалби. Рейтингът се срина главоломно през последните два сезона, а идеите им за освежаване се изчерпаха.

Голям проблем е вече и намирането на популярни личности, които са готови да се излагат в шоуто срещу малко пари. В последният сезон нямаше нито една голяма звезда, продуцентите изпробваха да правят рейтинг с треторазрядни звезди. Удариха на камък и рейтингът им падна главоломно, констатират от "Шоу". А дори и да се навие някоя от големите ни звезди, то тя иска една камара с пари и подписва специален договор, чрез който връзват ръцете на продуцентите и те по никакъв начин не могат да ги използват пълноценно за шоуто.

Носят се слухове и за още една причина, довела до спирането на предаването. Нашите получи отказ за правата на шоуто от лицензиантите в Холандия. Може би не случайно проекта приключи и в Англия, като миналата година там беше последния сезон.

Източник: hotnews.bg