ри задържането „на терен“ на емблематичен за столицата автокрадец с

...
ри задържането „на терен“ на емблематичен за столицата автокрадец с
Коментари Харесай

Три полицейски коли са пострадали при преследването на автокрадец

ри задържането „ на терен “ на емблематичен за столицата автокрадец с крадено транспортно средство и при последвало гонене лицето е оказало опозиция и е нанесло провали на три полицейски автомобила.
Това заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов в Пазарджик като поздрави сътрудниците си от Столична дирекция на вътрешните работи, които „ потвърдиха своя професионализъм “ при акцията. По-рано през днешния ден бе обявено, че Групово дело „ Национална полиция” задържа известния автокрадец в столицата Георги Воденичаров – Кико при опит за поредна кражба на безценен частен автомобил от първокласен столичен квартал.
Предприети са издирвателни дейности и за определяне местонахождението на съучастника му, с който са работили извънредно комбинативно и внимателно, а незаконните им дейности са били ориентирани към незаконно лишаване на коли от висок клас. Предстои отчет по случая в Софийска районна прокуратура, добави още министърът на вътрешните работи, посочи министърът.
Министерство на вътрешните работи в цялостен размер, по закон все още заместник-главният секретар извършва длъжността основен секретар, посочи вътрешният министър. Той благодари на пожарникарите, спасителите и служителите на реда, реагирали неотложно на всички сигнали, получени през вчерашния ден и през нощта по отношение на миналия през страната мощен вятър.
" По-сложна беше обстановката в Благоевград с комерсиалния обект, при който бе разрушена част от фасадата, само че с помощта на бързите дейности на полицията и пожарната регионът бе отцепен, хората бяха евакуирани, пожарникарите смъкнаха другата част от фасадата. Не допуснахме жертви. Днес ще се обясняват аргументите за зародилия случай. Към момента в Сливен пожарите са овладени, остава да тлее огнището към топлоелектрическата централа, където са струпани бали, сътрудниците следят, няма заплаха от разгръщане на огъня. Сложен бе и пожарът, зародил на територията на двата завода в Сливен. Те също бяха овладени навреме, поддържахме непрестанен контакт през нощта с основен комисар Николов и с шефовете по места. Друг по-сложен случай беше зародилият пожар в тир-паркинг наоколо до Бургас, който засегна 4 автомобила и цистерна. Там също няма потърпевши хора, огънят бе навреме овладян, за малко беше прекратено придвижването по автомагистралата заради задимяване, наблюдавахме и жп линията, с цел да не заплаши преминаващите влакове ", сподели още Маринов.
Той добави, че все още няма данни за предумисъл при зародилите произшествия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР