ри лечението на Доналд Тръмп, който се разболя от COVID-19,

...
ри лечението на Доналд Тръмп, който се разболя от COVID-19,
Коментари Харесай

Проф. Мермерски: Някои медии в САЩ много искаха Тръмп да е тежко болен

ри лекуването на Доналд Тръмп, който се разболя от COVID-19, беше обезпечена най-хубавата допустима здравна помощ и асистенция. Приемането му в болница беше превантивна мярка. Това сподели проф. Йонко Мермерски в ефира на "Здравей, България ".

По думите му левите медии в Съединени американски щати са раздули прекомерно доста неговите признаци и им се е желало той да бъде тежко болен и да се завърши с изборите.

По думите на сегашния персонален доктор на Тръмп от Белия дом Шон Конли и на някогашния му лекар Рони Джаксън, медикаментите, които американският държавен глава взима постоянно, са ежедневна ниска доза аспирин, витамин Д, витамин Ц, хранителна добавка с цинк и поддържащи имунната система препарати.

"Новото, което бе въведено, съгласно неговите, лекари е ремдесивир и редженерон, коктейл от най-просто казано антитела ", означи проф. Мермерски.

Той разяснява и настоящите прогнози за идния президентски избор.

"В момента има към 40%, които са твърдо последователи на Тръмп, толкоз поддържат и Байдън. Около 5% няма да гласоподават, а 15% са нерешилите дали ще гласоподават. Нека не забравяме, че има и безмълвно болшинство, което докара до предходната победа на Тръмп ", уточни Йонко Мермерски.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР