Rezvani Automotive Designs е компания, за която много от нас

...
Rezvani Automotive Designs е компания, за която много от нас
Коментари Харесай

Rezvani Tank X - най-мощният свръхпроходим SUV в света

Rezvani Automotive Designs е компания, за която доста от нас надали са чували, просто тъй като возилата, които създава, са предопределени за хора с големи финансови благоприятни условия и изявена уязвимост към поръчковите коли.

Наскоро Rezvani сподели необикновен оф-роуд SUV модел, който се счита за най-мощният подобен на пазара, и съставлява същинско знамение на автомобилостроенето.

Rezvani Tank X в действителност е предопределен и за всекидневно предвижване от и до работа, колкото и необичайно да наподобява това, поради размерите и индикаторите на джипа.

Машината е оборудвана с 6.2-литров V8 мотор, взет от Dodge Challenger Demon, който от Rezvani са тунинговали, с цел да обезпечат мощ от над 1000 конски сили.

От Rezvani оферират най-различни конфигурации във връзка с мотора, окачването и отбраните на возилото.

Сред тях има варианти за прибавяне на бронирано купе, бронирани стъкла, отбрана против електромагнитни импулси, 37-инчови гуми, които могат да се движат и спаднали, тъч екрани и какво ли още не.

Най-мощният и напомпан модел с към този момент упоменатия мотор коства към 400 000 $, до момента в който за 150 000 $ можем да се сдобием с базов Tank X с 3-литров V6 мотор. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР