Резултатите от второто тримесечие на BestBuy бяха впечатляващи в много

...
Резултатите от второто тримесечие на BestBuy бяха впечатляващи в много
Коментари Харесай

Резултатите на Best Buy надминаха очакванията

" Резултатите от второто тримесечие на BestBuy бяха впечатляващи в доста връзки. "

© Mario Anzuoni Още по тематиката
Renault-Nissan ще създава електрически автомобили в Китай

Френско-японският конгломерат прави смесено сдружение с китайската компания Dongfeng Motor
29 авг 2017
Хаос в Samsung след присъдата на наследника на компанията

Корейският колос може да бъде високомерен от задграничните вложители в групата
28 авг 2017
Не отписвайте електронния читател

Въпреки че ползата към тях леко понижа, на пазара излизат нови и все по-функционални оферти
26 авг 2017

Best Buy надмина упованията на анализаторите от Wall Street за второто тримесечие с помощта на постоянното търсене на софтуерни артикули и огромно потребителско доверие в компанията, оповестява Financial Times. В резултат на това акциите на американската верига за потребителска електроника регистрираха сериозен растеж в цената на акциите си.

Доброто показване

Базираната в Минеаполис корпорация регистрира 8.94 милиарда $ доходи за второ тримесечие на годината, което е растеж от над 4.8% по отношение на 8.53 милиарда за същия интервал на предходната година. Коригираната чиста облага на компанията се е нараснала до 209 млн. $ при 198 млн. $ за същото тримесечие на 2016 година Печалбите на акция от 69 цента на акция съществено надвишават прогнозите на Уолстрийт от 63 цента на акция и доходи от 8.66 милиарда $. В резултат на това акциите на компанията регистрираха растеж от 5.3%, допринасяйки за 46.4-те % покачване на годишна база.

Доброто показване за интервала се дължи на " съществено потребителско търсене на софтуерни артикули и положителното осъществяване на бизнес тактиката ни ", изяснява основният изпълнителен шеф на компанията Хюбърт Джоли. " В изискванията на спад на потребителското доверие ние имаме вяра, че цялостните продуктови нововъведения си взаимодействат с потребителите и ги подтикват да харчат повече ", разяснява Джоли за положителното показване на ръководената от него компания. Благодарение на това от Best Buy също по този начин са нараснали и прогнозния растеж на облагата си за фискалната година до 4% при настоящи 2.5%.

Преструктурирането

До огромна степен положителното показване на Best Buy се дължи на преструктурирането на бизнеса, което търговецът на дребно реализира, като понижи броя и цената на предлаганите в магазините си артикули. По този метод веригата избегна негативното въздействие на колоса Amazon, засегнало доста от по-малките компании в бранша. Приносът на преструктурирането се усети и в цената на акциите, като растежът надмина този веригите универсални магазини в Съединени американски щати, които все по-често регистрират намаляващи доходи.

Успехът на Best Buy затвърждава още една наклонност - че смисъла на онлайн търговията нараства. Приходи на компанията от онлайн активността й за второто тримесечие са се повишили с внушителните 31.2% на годишна база до 1.1 милиарда $.

" Резултатите от второто тримесечие на Best Buy бяха впечатляващи в доста връзки ", разяснява Чарли О‘Шиа, анализатор на продажби към Moody‘s.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР