Резултатите от втория кръг на Световното първенство в Русия: В

...
Резултатите от втория кръг на Световното първенство в Русия: В
Коментари Харесай

Футболната треска в Световното по Хоризонт



Резултатите от втория кръг на Световното състезание в Русия: В първа група Уругвай надигра с 1:0 Саудитска Арабия след гол на Луис Соарес в стотния му мач за националния тим. Успехът класира и Уругвай, и Русия за осминафиналите. Двата тима имат по 6 точки в групата. Нападателят на Бразилия Неймар възобнови тренировки, откакто напусна прибързано заниманието на тима във вторник поради болки в глезена. Голмайсторът ще бъде разполагаем на треньора си за мача от пета група против отбора на Коста Рика в петък.

Отборът на Испания победи с 1:0 този на Иран в мач от втора група на Световното състезание по футбол. Единственият гол в срещата означи Диего Коста в 54-та минута. В другия дуел от групата Португалия надигра също с 1: 0 Мароко с гол на Кристиано Роналдо. С него Роналдо усъвършенства върха на Ференц Пушкаш за най-резултатен европеец за националния си тим. Нападателят към този момент има 85 гола в 152 мача.

Във втора група Португалия - Мароко също 1:0. Испанците и португалците водят в класирането с по 4 точки, иранците с 3, а мароканците без точка отпадат.

 „ Грозен мач, в който най-хубавото са трите точки “, сподели след снощната измъчена победа на Испания Хосе Антонио Камачо, в този момент коментатор в малкия екран, която излъчва международното по футбол, а преди този момент някогашен селекционер на Испания. Още мнения за мача против Иран, упованията и очакванията на испанските почитатели, можете да чуете от кореспонденцията на  Елисавета Шидерска.

Спортният публицист Андрей Демирев, който дойде от Испания в Русия особено за Мондиал 2018, остана отчаян от снощната игра на испанците, както и от треньорските решения на Фернандо Йеро. „ Сега Уругвай ще бъде пожеланият противник за Испания, а не Русия, тъй като „ когато един хазаин набере скорост от две такива чудесни победи с 8 гола общо маркирани, са сложен съперник “, сподели той в изявление на кореспондента на БНР в Русия Ангел Григоров. Още мнения на Демирев можете да чуете от изявлението в звуковия файл.

Днес на Световното състезание в Русия в трета група от 15.00 часа в Екатеринбург ще се срещнат тимовете на Франция и Перу, а от 18.00 часа в Самара – Дания - Австралия. От 21.00 часа в Нижни Новгород е мачът от четвърта група – Арженита - Хърватия.

Франция към този момент е в плен на футболната тресчица. Още от сутринта по балконите се веят трицветни флагове, а следобяд повече от половината французи се канят да пожертват работното си време, с цел да гледат футболната среща Франция – Перу. Повече за очакванията и терзанията, за прогнозите и атмосферата, можете да научите от кореспонденцията на Юлия Талева.

„ Да имаш три точки си е супер като за начало “, сподели футболистът Ваня Джаферович в изявление на Георги Димитров, преди мача Аржентина – Хърватия. Очакванията на Джеферович за този мач са победа за Хърватия.

В звуковия файл можете да чуете футболното студио „ Световното по „ Хоризонт “ с Теодор Черешев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР