Резултатите от всички направени вчера тестове на футболисти, треньори и

...
Резултатите от всички направени вчера тестове на футболисти, треньори и
Коментари Харесай

Всички нови тестове за коронавирус в Дунав са отрицателни

" Резултатите от всички направени през вчерашния ден проби на футболисти, треньори и чиновници на ФК " Дунав " Русе за COVID-19 станаха ясни в днешния следобяд. Те са негативни ", оповестяват на формалната Facebook страница на " Драконите ".

" Припомняме, че изключителните инспекции се постановиха, откакто по-рано тази седмица се оказа, че вратарят Винченцо Ангелов и бранителят Любен Николов имат ковид. Двамата са изолирани от своите съотборници и са под карантина в домовете си, надлежно в Русе и София.

Въпреки че резултатите от пробите на всички останали футболисти, треньори и чиновници в " Дунав " са негативни, те ще бъдат още веднъж тествани на следващия ден, съгласно условията на спортното министерство и БФС, с цел да могат да възобновят тренировки и да играят на 13 юли, понеделник, от 18:15 ч. на Градския стадион в Русе против " Царско село ".

Мачът ще дефинира 12-ия и 13-ия в крайното класиране на efbet Лигата или по различен метод казано - който победи ще срещне третия от Втора лига " Монтана " в плейоф за оставане в елита, а който загуби ще се изправи против " Септември ", с цел да резервира мястото си измежду най-хубавите и през идващия сезон ", се добавя в известието.
 Двама футболисти на Дунав са инфектирани с ковид
Двама футболисти на Дунав са инфектирани с ковид

Те са се почувствали зле след прибирането на отбора в Русе
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР