"Резултатите от тестването на персонал и деца в детска градина

...
"Резултатите от тестването на персонал и деца в детска градина
Коментари Харесай

Три нови случая на коронавирус в детската градина в Белица

"Резултатите от тестването на личен състав и деца в детска градина в Белица демонстрират три нови случая на ковид ", заяви кметът на общината Радослав Ревански.
Детската градина беше затворена след доказан случай на ковид на една от учителките. Последвалото тестване демонстрира, че още две са носители на вируса. Третият случай е на брачна половинка на детската учителка, при която първо беше открит ковид.
"Мъжът от през вчерашния ден е настанен в болница, защото е показал признаци, само че е в положително положение ", уточни Радослав Ревански. Сред тестваните деца няма позитивни. Детското заведение ще остане затворено до приключване на 14-дневният период на карантина ", сподели още кметът на Белица.
"Общо случаите на ковид за област Благоевград през миналото денонощие са 19. От тях има четири нови случая в Петрич и четири в Гоце Делчев. Всички тези хора са приети в болница, само че са в положително положение все още и за тях се поставят нужните грижи ", уточни шефът РЗИ в Благоевград, доктор Калоян Калоянов.
"Вчера е приет в болница и позитивен за ковид пациент в Благоевград. Останалите позитивни проби са от проби, направени в частна лаборатория в регионалния център по преценка и предпочитание на самите хора ", уточни шефът на РЗИ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР