Резултатите от тази среща са като отпреди срещата. Както се

...
Резултатите от тази среща са като отпреди срещата. Както се
Коментари Харесай

Патриотите отново не се разбраха за общо явяване на евроизборите

Резултатите от тази среща са като отпреди срещата. Както се споделя – „ На Западния фронт нищо ново “.

Цитирайки заглавието на една от най-известните книги на немския публицист Ерих Мария Ремарк министърът на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов обрисува обстановката в обединението „ Обединени патриоти “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Около 100 дни преди евровота трите партии от „ дребната “ коалиция още веднъж се събраха на съдружен съвет, с цел да разискват вероятно общо присъединяване на идните избори и излъчването на обща партийна листа, само че опитът отново се оказа несполучлив. От „ Атака “ даже напуснаха съвещанието прибързано, а от Вътрешна македонска революционна организация обобщиха резултатите от него с думите: „ След тази среща е като преди тази среща – нищо ново “.

Каракачанов изясни, че повода „ Атака “ да напусне диалозите е станало предложение на НФСБ за промяна на управлението на парламентарната група на патриотите. Позиция, която в този момент заема водачът на атакистите Волен Сидеров.

Според Каракачанов коалиция „ Обединени патриоти “ обаче към момента има и тя ще продължи да поддържа болшинството в Народното събрание и управническата стратегия на държавното управление. „ Не знам къде е казусът, тъй като по този начин и не се стига до този диалог “, съобщи той. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация още веднъж напомни концепцията си да се проведат вътрешни избори за това кой да води патриотичната листа, в случай че се стигне до общо явяване на изборите, само че тя не се поддържа от сътрудниците му.

„ Всеки самичък си взема решение какво да прави. Аз не преставам да считам, че рационалният вид е коалиция „ Обединени патриоти “ да се яви дружно. Всичко останало, почтено казано, не го разбирам “, добави още Красимир Каракачанов. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР