Резултатите от скенера на главния мозък на , са добри,

...
Резултатите от скенера на главния мозък на , са добри,
Коментари Харесай

Няма увреждания на главния мозък на момченцето, ударено от мълния

Резултатите от скенера на основния мозък на, са положителни , заяви заместник-директорът на УМБАЛ-Бургас доктор Светослав Тодоров за „ 24 часа “. По думите му проучванията са посочили, че няма патологични промени в основния мозък и това ще разреши на медиците да го извадят от положението на медикаментозна кома, с цел да се наблюдава неврологичният му статус .

Припомняме, че момченцето беше изумено от гръмотевица след 18:30 часа през вчерашния ден на Централния плаж , където било със фамилията си. Заради ненадейно разразилата се стихия, то, сестра му и родителите му са се отправили към близкото заведение, с цел да се скрият, само че мълнията го застигнала, до момента в който е било още на пясъка.

Свидетел показа пред публицисти, че майката е почнала да му прави изкуствено дишане , а бащата – сърдечен масаж . Въпреки напъните им детето е пристигнало в Шокова зала на УМБАЛ-Бургас в. Медиците съумели да възстановят сърдечната му активност.

Въпреки това детето е в тежко положение и към момента има заплаха за живота му. То е с обгаряния в региона на седалището и гърдите.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР