Резултатите от съдебно-медицинската експертиза на 16-годишната британска актриса Миа-Лесиа Нейлър,

...
Резултатите от съдебно-медицинската експертиза на 16-годишната британска актриса Миа-Лесиа Нейлър,
Коментари Харесай

Обрат в разследването на смъртта на красива актриса

Резултатите от съдебно-медицинската експертиза на 16-годишната английска актриса Миа-Лесиа Нейлър, която почина през април, сочат, че тийнейджърката се е обесила инцидентно и ''категорично срещу нейното желание''.

Момичето бе открито обесено в пристройка към дома ѝ в източен Лондон, само че към момента е било живо, когато дошъл медицинският екип. За жал Нейлър умира малко по-късно в болничното заведение.

,,Наистина нямам доверие, че тя е желала да се обеси'', показа татко ѝ. По думите му вечерта преди случая са ѝ се поскарали с майка ѝ поради слабите оценки в учебно заведение, само че като цяло тя е била ''едно щастливо момиче''.

Изгряваща звезда се обеси поради стрес от изпити и скандал с родителите

,,В случая не можем да приказваме за непринуден акт на самоубийство. Моето умозаключение е, че момичето е издъхнало в болничното заведение поради съдбовния напън, който е упражнило към врата си, само че изрично белезите, които забелязах, не са на човек, който желае да се обеси.

Може би е желала да поизплаши родителите си, само че несъмнено тук става въпрос за един доста трагичен инцидент'', обобщил е резултатите патоанатомът, представен от медиите на Острова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР