Резултатите от проучванията на д-р Никол Прауз показват, че интимните

...
Резултатите от проучванията на д-р Никол Прауз показват, че интимните
Коментари Харесай

Редовният оргазъм ни помага да мислим по-добре

Резултатите от изследванията на доктор Никол Прауз демонстрират, че интимните милувки оказват помощ и в битката против депресията


Редовният оргазъм подтиква мозъка и ни оказва помощ да мислим по-добре. Това твърди американската специалистка по полови проучвания доктор Никол Прауз, представена от английското издание “Дейли остарял ”.

По думите й кулминационната точка по време на секс предлага освен моментно наслаждение, само че и редица изгоди за здравето. Пример за това научният служащ от Съединени американски щати е фактът, че оргазмите в половия акт подтикват мозъка до забележителна степен и даже може да оказват помощ против меланхолия.

Прауз, която управлява профилирана лаборатория за проучвания, отдадени на половите взаимоотношения зад Океана, от десетилетие учи изгодите от оргазма.

Специалистката акцентира изследване от 2016 година, показващо, че хората, които постоянно се отдават на интимни пристрастености, се оправят по-добре на проби за мислене и запаметяване.

Удоволствието от секса и достигането до кулминационната точка в половия акт се свързват с отделянето на хормона на положителното въодушевление серотонин. Отделно честото упражняване на секс способства за заздравяването на връзката и по-добро въодушевление даже и в натоварени моменти от всекидневието.

Имайки поради всички тези изгоди, доктор Прауз поучава сътрудниците във връзка с оргазма да се придържат към простата процедура, че колкото повече се отдават на полови удоволствия, толкоз по-добре ще се усещат.

“Сексът се обрисува като извънредно дейно средство за понижаване на напрежението. При двойките с устойчива сантиментална връзка съществува и осезателен резултат на удовлетворение от ежедневните отговорности, по-добро въодушевление, задоволство от работата и други сходни изгоди ”, безапелационна е американската специалистка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР