Резултатите от паралелното преброяване в Пловдив са доста изненадващи, коментира

...
Резултатите от паралелното преброяване в Пловдив са доста изненадващи, коментира
Коментари Харесай

Ще има ли изненади след паралелното преброяване на гласовете

Резултатите от паралелното броене в Пловдив са много изненадващи, разяснява в студиото на bTV Боряна Димитрова от „ Алфа Рисърч”. Според нея са вероятни обрати и във Варна и Хасково.

„ Екзитполовете дадоха една забележителна преднина на Дани Каназирева пред останалите кандидати, само че виждаме, че Славчо Атанасов още веднъж влиза в борбата за балотажа в Пловдив. Според екзитпола той беше на трето място, а съгласно данните от паралелното броене Славчо Атанасов изпреварва Дани Каназирева с 6-7%”, заяви Боряна Димитрова.

Според предварителните резултати от екзитпол спечелилият в Пловдив е Здравко Димитров от ГЕРБ, а Дани Каназирева е втора. Трети в конкуренцията е Славчо Атанасов – претендент на ВМРО-НФСБ.
Дани Каназирева: Аз съм моралният победител в Пловдив Показах на огромни партии по какъв начин без пари, без нито един платен глас се печели, съобщи втората в класирането на локалните избори
Разместване сред екзитпола и паралелното броене има и при резултатите в Хасково и Варна, като е евентуално и Варна да има кмет на първи тур, уточни още тя.

За вота в София имаше две интриги, които се следяха – от една страна каква е дистанцията сред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова, а другата беше по какъв начин ще се показват третият и четвъртият претендент, изясни Боряна Димитрова.

По думите й паралелното броене затвърждава разликата на Йорданка Фандъкова пред Мая Манолова – тя към 9%, двете дами отиват на балотаж. Третото място е за Борислав Игнатов, само че с доста високи позиции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР