Резултатите от новите медицински методи стават все по-добри, но има

...
Резултатите от новите медицински методи стават все по-добри, но има
Коментари Харесай

Целта на Българската Коледа-2019 е комплексна подкрепа за децата в нужда

Резултатите от новите медицински способи стават все по-добри, само че има редица болести, където това е незадоволително . Там би трябвало дълготрайно лекуване, обществена поддръжка на децата с тежки болести и увреждания и техните фамилии.
Това е и задачата на акцията, която откриваме - да се достави нова, високотехнологична инсталация и да има сложна поддръжка на децата в потребност и на техните фамилии.

Това съобщи президентът Румен Радев в Стара Загора, където откри шестнадесетото издание на благотворителната самодейност " Българската Коледа " .

Тази година тя е ориентирана към децата с тежки болести и закупуване на модерна профилирана инсталация за лекуването им .

" Българската Коледа " не е единствено акция, а идея, която сплотява целия български народ, съобщи президентът.

Той благодари на българските лекари . Президентът разгласи, че завършилата акция 2017/2018г. на " Българската Коледа " в поддръжка на избавения детски живот съумя да набере 2 600 000 лева .

С дарените средства са подкрепени за диагностика, лекуване и рехабилитация 505 деца и е закупена здравна инсталация за 22 лечебни заведения от цялата страна - академични и многопрофилни лечебни заведения, рехабилитационни центрове и домове за медико-социални грижи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР