Резултатите от изпитанието за издръжливост, на което Cnet подложи новото

...
Резултатите от изпитанието за издръжливост, на което Cnet подложи новото
Коментари Харесай

От Cnet тествали новата Motorola Razr с неподходящ робот

Резултатите от тестването за устойчивост, на което Cnet подложи новото потомство на Motorola Razr, са подвеждащи, тъй като пробата е извършен с " пригодена " машина, оповестиха от Motorola Bulgaria. Миналата седмица софтуерният портал разгласява видео, в което сгъваемият смарт телефон стартира да се отваря мъчно и да щрака след 3 часа на симулатора.

Според Motorola роботът, който сгъва и разгъва телефона по 100 пъти в минута, не е подобаващ за сходно тестване, защото е планиран за проби на апарати с отвесно отваряне и затваряне. Razr от своя страна към този момент е единственият модел на пазара с хоризонтално прегъване като мида и за приемане на меродавни резултати се изисква специфична машина, съобразена с особеностите на структурата му.

Това си проличава и от видеото на Cnet, в което смарт телефонът даже не се затваря до дъно. Motorola тества издръжливостта на новия Razr с робот, планиран и издигнат особено за модела. Ето по какъв начин наподобява процесът на тестванията в лабораториите на производителя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР