Резултатите от европейските избори ще дадат оценка за работата на

...
Резултатите от европейските избори ще дадат оценка за работата на
Коментари Харесай

Цветанов в Любимец: Резултатите от европейските избори ще дадат оценка за работата на кандидатите за кметове и общински съветници по места

Резултатите от европейските избори ще дадат оценка за работата на претендентите за кметове и общински съветници по места. По време на предизборната акция ние няма да отговаряме на експанзията на нашите съперници с експанзия, а ще се стремим да демонстрираме на хората какво сме създали и какви са задачите ни отсега нататък. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб на партията Цветан Цветанов през днешния ден в Любимец по време на среща с поданици на общината и със симпатизанти на ГЕРБ, оповестиха от пресцентъра на партията.



Добър резултат на ГЕРБ на европейските избори ще даде опция българските градове и села да продължат да се развиват. Европейската политика значи взаимност и локалната власт би трябвало да влага цялата си сила в реализирането на разнообразни планове, които усъвършенстват средата за живот, акцентира Цветанов. По думите му съгласно последните изследвания ЕНП още веднъж ще има най-вече евродепутати, а ръководител на Европейска комисия ще бъде огромният другар на България Манфред Вебер.

Той е политик, за който сигурността е тематика номер 1, а това е доста значимо за България и съответно за Хасковска област. Ето за какво ние би трябвало да бъдем част от огромното семейство на ЕНП и да вкараме в Екологичен потенциал хора, които имат нужния опит, потенциал и престиж да пазят националните ни ползи, показа ръководителят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ.



Цветан Цветанов благодари на депутатите от ГЕРБ-Хасково за дейната им работа лице в лице с хората, както и на регионалния координатор на ГЕРБ Делян Добрев за концепцията и модела на работа на програмата за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания. Тази стратегия единомислещо се прави оценка като сполучлива, а доказателство за това е желанието на хората тя да продължи, изясни той.



Кметът на Любимец Анастас Анастасов заяви, че за последните 3 години в общината са усвоени 3,5 млн. лева държавни средства. Те са вложени в построяването, ремонта и рехабилитацията на значими инфраструктурни обекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР