Резултатите ни в предстоящите евроизбори ще бъдат по-добри от всички

...
Резултатите ни в предстоящите евроизбори ще бъдат по-добри от всички
Коментари Харесай

Цветанов: Ще имаме поне 7 евродепутати, в листата ни няма обвинени за пране на пари

" Резултатите ни в идните евроизбори ще бъдат по-добри от всички избори до момента и ГЕРБ ще бъде с най-вече депутати. Очакванията ни са за 7, а за какво не и 8 представители в европарламента. В нашата листа обаче няма нито един претендент с обвиняване за пране на пари или въобще някакво обвиняване, сподели Цветан Цветанов в Поморие минути преди започването на регионалната конференция на ГЕРБ. Зам.-председателят на партията предизвести, че предстояла доста мръсна компроматна война, която щели да водят съперниците на ГЕРБ.

Попитан дали му липсва Народното събрание, той изясни, че в политиката било като в фамилията - правиш отстъпка, с цел да продължиш напред. На въпрос дали въпреки всичко е направил неверна стъпка, Цветанов бе сбит, че не е нарушил закона.

" Подадох оставка, само че в границите на 30-годишния преход никой политик не го е правил. Не считам, че непременно би трябвало да бъдеш народен представител или да останеш в изпълнителната власт. Усетих цялостна поддръжка за това което съм правил до момента в партиен проект. Имал съм по-тежки препятсвия, които ме вършат по-добре стимулиран, сподели още Цветанов. Той напомни, че евролистата на ГЕРБ ще бъде показана на следващия ден в 12 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР