Резултати на местните изборите няма как да се постигнат на

...
Резултати на местните изборите няма как да се постигнат на
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Сега е момента за промени в ГЕРБ

Резултати на локалните изборите няма по какъв начин да се реализиран тук-там, където има несъгласие в политическите структури на ГЕРБ Това сподели пред Българска национална телевизия Менда Стоянова, член на Изпълнителния комисия на партията във връзка загубите на партията в някои регионални градове в страната. Там където политическите партии са работили дружно и без несъгласия, има резултат от локалния избор, разяснява още тя. Не би трябвало да се чака да се организират избори, с цел да се направи оценка на позволените неточности в ръководството и в този момент е моментът да се създадат промени, сподели още Стоянова.

Нормално е цяла България да не бъде оцветена в синьо с надпис ГЕРБ, управляваме към този момент много време и по този метод се получава една отмалялост, едно уталожване, сподели още Стоянова. Хората, дали вота си за ГЕРБ, са най-вече в градовете, в които има най-голямо население и мощна стопанска система, сподели още тя. Имаше места, изключително в София, вотът беше даден от ненавист към ГЕРБ, ненавист, която аз не мога да си обясня, съобщи още Стоянова.

Стоянова разяснява и Бюджет 2020, като сподели, че планува добър растеж в икономическото положение на страната. Ключово в бюджета е нулево бюджетно салдо, тъй че да се извърши фискалната цел, като това ще е проектът за идващите 3 години. Намаляването на държавния дълг и спадът в безработицата също ще са приоритет за идната година.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР