Резултатът за левицата в тези избори е катастрофален. Това каза

...
Резултатът за левицата в тези избори е катастрофален. Това каза
Коментари Харесай

Румен Петков: Когато говорим за избирателна активност 36-38 %-това е много тревожно

Резултатът за левицата в тези избори е пагубен. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по време на конференция в централата на партията, оповестяват от " Фокус ".
" Искам да поздравим спечелилите със сериозния резултат и с динамичността в първите часове след изборния развой ", сподели водачът на АБВ.
" Второ, ние сме доста мощно обезпокоени, обезпокоени от ниската изборна интензивност, каква ще бъде окончателната информация от ЦИК към този момент не е толкоз значимо, само че когато приказваме за изборна интензивност 36-38 % - това е доста обезпокоително и тревожно. И то в огромна степен се дължи на разочарованието на българските жители от положението на страната, на политическите партии от дейностите на Народното събрание през последната половин година. Това е същностен демотивационен детайл за рационалния български жител. Фактът, че не излязоха да гласоподават в огромната си степен българските жители - плаши. Това задължава изключително парламентарно показаните политически сили към незабавни старания за генерална смяна в атмосферата ", сподели още Румен Петков.
По думите му късите парламенти са оставили усещането, че омразата, вулгарният език, са преобладаващи в българския политически живот.
" Това ни безпокойствие ще се опитаме да покажем посредством нашето държание в границите на обединението, в която сме и присъединяване ни в Народното събрание посредством Владо Маринов, който е определен за депутат от Хасково.
" Резултатът за левицата в тези избори е пагубен. Спад спрямо предходните избори със 100 хиляди гласа. Обясненията могат да бъдат доста. Обясненията могат да бъдат търсени и вътре, и вън, само че те първо би трябвало да бъдат изговорени в самата левица. Това е нещо, което не може да не ни тревожи и изключително в този момент в преговорният развой, както и госпожа Корнелия Нинова през вчерашния ден съобщи - отстояването на политики е огромна опция за левицата да покаже експертния и управническия си капацитет, само че и да предложи в този момент на партиите, които може да се образува болшинството политики, които да бъдат чути, разбрани и видени от обществото ", сподели още Румен Петков

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР