Резултатът от този балотаж бе очакван. Все пак Йорданка Фандъкова

...
Резултатът от този балотаж бе очакван. Все пак Йорданка Фандъкова
Коментари Харесай

Лилия Донкова: Йорданка Фандъкова познава проблемите на София

Резултатът от този балотаж бе предстоящ. Все отново Йорданка Фандъкова познава проблемите на София и желае да продължи да работи за тяхното разрешаване. Тя постоянно е показвала искреност и отношение към хората. Това показа в студиото на Izbori.bg Лилия Донкова, определена за кмет на регион ''Кремиковци'' на първи тур, която бе самостоятелен претендент, подсилен от ГЕРБ-СДС и Вътрешна македонска революционна организация.

,,Да, за ''Графа'' може би имат съображение хората да са недоволни, само че надали тъкмо Фандъкова е отговорна за това'', уточни Донкова и добави, че Манолова не е съумяла да се разграничи изцяло от Българска социалистическа партия, а най-голямата ѝ неточност е била агресивното ѝ държание.

,,От Демократична България съм съвсем уверена, че са дали своят вот за Йорданка Фандъкова. Иначе вотът на тези избори не беше толкоз партиен, колкото се обръщаше внимание на индивида, на личността'', сподели още тя и увери, че след изборите няма да настъпят проблеми в ръководещата коалиция.

,,Местните избори са доста по-различни от националните. Местният избор взема решение житейските, обикновени потребности на хората. При националния избор се приказва за национална политика. На локалния избор персоналните връзки са извънредно важни'', означи районният кмет.

По отношение на изгубените избори на ГЕРБ в Плевен, Русе и Благоевград Лилия Донкова съобщи, че няма по какъв начин ГЕРБ да завоюва всички регионални градове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР