Резултатът от акция Тишина по Черноморието - поне за денонощие

...
Резултатът от акция Тишина по Черноморието - поне за денонощие
Коментари Харесай

Aкция "Тишина" по Черноморието продължава

Резултатът от акция " Тишина " по Черноморието - най-малко за денонощие спокойствието в един от най-посещаваните курорти - " Слънчев бряг " - е било обезпечено. Това регистрира вицепремиерът Валери Симеонов и даде обещание инспекциите да продължат.

Собствениците на нощни заведения обаче настояват, че това саботира бизнеса им и са подготвени да търсят правата си в съда.

" Това беше една показна акция. До момента не сме имало нито един формиран акт. Нарушаването на нощната тишина е доста нереално разбиране ". Това съобщи за " Здравей, България " Веселин Борисов, притежател на един от клубовете, тествани от вицепремиера Валери Симеонов през уикенда.

Симеонов, дружно с екипи на Национална агенция за приходите, полицията и Агенцията по храните, ревизира паметни заведения по Южното Черноморие.

От Национална агенция за приходите са установили издаване на подправени касови бележки, а здравните инспектори разкрили храни с изминал период на валидност. Констатирани са и случаи на неспазване на противопожарните правила.

Преди дни Валери Симеонов беше посрещнат с бурни освирквания и крясъци " оставка " при следващата инспекция в курорта " Слънчев бряг ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР