Резултатът на БСП в София уплаши много хора. Това каза

...
Резултатът на БСП в София уплаши много хора. Това каза
Коментари Харесай

Калоян Паргов: В БСП предстоят интересни събития

Резултатът на Българска социалистическа партия в София уплаши доста хора. Това сподели водачът на столичните социалисти Калоян Паргов в предаването "Неделята на NOVA " по Нова телевизия. Така той отговори на въпроса за издигането на втори претендент за началник на групата на Българска социалистическа партия в СОС и наложилото се гласоподаване от страна на 15-те общински съветници. В последна сметка Калоян Паргов завоюва вота и още веднъж ще води групата на социалистите в СОС. Според него в партията предстоят забавни събития, както постоянно се е случвало преди и по време на цялостен цикъл доклад и избори.

"Ако един човек е харесван от всички, това значи, че е двуличник, разяснява Калоян Паргов. - Ние не сме се събрали да се харесваме, а да вършим избрана работа. Това е нашата задача. Очевидно, че резултатът на Българска социалистическа партия от локалните избори в София уплаши доста хора. А аз одобрявам всичко, което се случва в този момент, като добра оценка. Нищо, че я слагат по този метод. В последна сметка, всички дадоха положителни оценки за представянето на Българска социалистическа партия в столицата ".

Според Калоян Паргов, първата задача на Българска социалистическа партия в София в този момент е да реши по какъв начин да капитализира постигнатите положителни резултати на локалните избори, с цел да може да надгради в идните и на национално ниво. "В момента аз мога да реализира това, ръководейки Българска социалистическа партия на градско равнище и това е главната ми задача ", съобщи той.

Лидерът на Българска социалистическа партия - София е безапелационен, че в Столичния общински съвет следва доста забавен мандат, какъвто аналог до момента не е имало в последните 10 години. "Политическата конюнктура е доста изменена, има разбъркване на пластовете, изясни той. - Чух поръчки от страна на ГЕРБ, че имат допирни точки с Вътрешна македонска революционна организация по тематиката "Сигурност ". Какво обаче ще се случи, когато пристигна време за взимане на решение за следващия гей церемониал? Волен Сидеров си направи цялостна акция по тази тематика. А какво ще стане, когато на дневен ред пристигна решението за ромските гета? На изборите там толкоз безапелационно поддържаха кмета Фандъкова! Какво ще бъде държанието на Вътрешна македонска революционна организация и Атака, бъдещите сътрудници, формиращи болшинството, по тази тематика? Със сигурност ще бъде доста шарено и доста мъчно в идния мандат ".

Според Калоян Паргов, още във вторник при гласуването за ръководител на Столичния общински съвет ще стане ясно разделянето сред ръководещи и съпротива. "Ще забележим дали ще бъде определен Елен Герджиков или няма и надлежно какъв брой гласа ще събере, разяснява той. - Вторият знак за това кой ще поддържа ръководещите ще пристигна при гласуването на бюджета за идната година ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР