Резервният вратар на Лудогорец Хорхе Броун може да осъществи изненадващ

...
Резервният вратар на Лудогорец Хорхе Броун може да осъществи изненадващ
Коментари Харесай

Хорхе Броун в полезрението на Бока Хуниорс

Резервният вратар на Лудогорец Хорхе Броун може да реализира неочакван трансфер през зимата. Медиите в Аржентина пишат, че името на 32-годишния пазач е измежду обсъжданите за нов вратар на Бока Хуниорс. В момента двама се въртят на вратата на „ синьо-златните “. Това са Агустин Роси и Естебан Андрада, само че на „ Ла Бомбонера “ желаят усилване на конкуренцията. За задачата е бил притеглен Карлос Лампе, само че той по този начин и не е бил пускан в игра от треньора Гийермо Барос Скелото.
 Славия - Лудогорец @@@
Броун пристигна доскоро повече от година в Лудогорец. В първия си сезон той се редуваше с Ренан под рамката на вратата. Това бе решение на някогашния треньор на вратарите Бернд Дреер. След като германецът си потегли, досегашният ментор на “орлите “ Пауло Аутуори реши да спре ротацията и да залага само на Ренан. След идването на Антони Здравков обаче и бразилецът, и аржентинецът играха по 90 минути, тъй че не се знае кой ще е титулярният вратар за в бъдеще.

Броун е на 32 години и досега е играл за Росарио Сентрал, Антофагаста и Колон. Той бе измежду обсъжданите имена за трети вратар на Аржентина на Мондиал 2018, само че по този начин и не пътува за Русия.

“Меридиан мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР