Резервният пилот на Макларън Ландо Норис има голямо желание да

...
Резервният пилот на Макларън Ландо Норис има голямо желание да
Коментари Харесай

Бъдещето на Норис в Макларън зависи от Алонсо


Резервният водач на Макларън Ландо Норис има огромно предпочитание да се състезава като титуляр през 2019, само че е наясно, че бъдещето му зависи от решението на Фернандо Алонсо.

Испанецът продължи контракта си, откакто тимът разтрогна несполучливите връзки с Хонда и се трансферира към мотори Рено. Първоначално се смяташе, че контрактът е единствено за една година, само че двукратният международен първенец разкри, че съглашението е дългогодишно, и че "ще се види по какъв начин вървят нещата ".

Като се види "как вървят нещата " ще се разбере и какво ще е бъдещето на Норис в Макларън. "Предполагам, че би трябвало да изчакам какво ще реши Фернандо, тъй като те са удовлетворени от Щофел, който е при започване на кариерата си " означи Ландо.

Резервният водач на Макларън сподели, че задачата му е да остане в Макларън, само че към момента не знае какво вещае бъдещето, и това го слага в не доста приятна позиция. "Ако ми кажат, че няма да има титулярно място за три години, тогава ще си диря шанса другаде. Но в случай че чакането е единствено 1 година, ще изчакам " приключи Норис.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР