Резервата Рос Баркли отбеляза гол в шестата минута на добавеното

...
Резервата Рос Баркли отбеляза гол в шестата минута на добавеното
Коментари Харесай

"Челси" измъкна точка "Юнайтед" в края, Моуриньо предизвика меле

Резервата Рос Баркли означи гол в шестата минута на добавеното време, с който донесе равенството 2:2 на „ Челси “ против гостуващия „ Манчестър Юнайтед “ в дербито на деветия кръг на шампионата на Англия по футбол.

Мениджърът на „ алените дяволи “ Жозе Моуриньо се замеси в следващия случай в края на дуела. Човек от треньорския щаб на „ Челси “ празнуваше изравнителното попадение пред пейката на „ Юнайтед “ и явно това разгневи Моуриньо, който скочи и се озова в центъра на меле, само че обстановката бе овладяна след намесата на чиновници от защитата и играчи на двата тима.

Попадението на Баркли не разреши на Моуриньо да стигне до първи триумф в четири мача като управител на „ Юнайтед “ против „ Челси “, с който завоюва три шампионски трофеи в Англия.

Германският бранител Антонио Рюдигер даде задатък на домакините в гол в 21-ата минута, а за " алените дяволи " двете попадения осъществя Антони Марсиал (55 и 73 мин).

В последните секунди на дуела Давид Луис засече с глава центриране в наказателното поле, топката срещна гредата, а Де Хеа мазета добавката на Рюдигер. В мелето резервата Баркли съумя да прати топката във вратата за 2:2.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР