Рейвън Рок “ е тайна база, разположена в планините

...
 Рейвън Рок “ е тайна база, разположена в планините
Коментари Харесай

Тайната база на Страшния съд и планът на правителството на САЩ да се спаси, докато останалите умираме

„ Рейвън Рок “ е загадка база, ситуирана в планините на Пенсилвания. В продължение на доста години конспиратори я назовават ​​ ”Пентагон 2″, заради неговия размер и служителите, които го населяват … Въпреки това е по-известен като Тайната база на Страшния съд. Задавате ли си въпроса Защо?На 30 квадратни километра Тайната база на Страшния съд постоянно е била в полезрението на различни откриватели и конспиратори.Смята се, че това е мястото, където елитните американски държавни чиновници и висши военни ще се скрият, когато настъпи пагубно събитие.

 Сателитно изображение на Тайната база на Страшния съд.
Сателитно изображение на Тайната база на Страшния съд.Тайната база на Страшния съдТова съоражение е в употреба от 50 -те години на предишния век. Смята се, че това е едно от най-пазените в загадка места, употребявани от вицепрезидента Дик Чейни след атентатите на 11 септември.По време на рухването на Берлинската стена през 1989 година доста от държавните чиновници предложили затварянето на „ Рейвън Рок “ за неопределен срок.
Един от министрите разгласи, че базата е архаична и остаряла. Това накара президента Джордж Хърбърт Уокър Буш да разпореди цялостното закриване на активността и през 1991 г.Малко след атентатите на 11 септември 2001 година държавното управление реши да вложи 652 милиона $, за реорганизация и рационализация на тайната база.Но един човек стартира да повдига завесата,зад която се крие истината на Тайната база на Страшния съд.Виновникът е Гарет М. Граф, основен редактор на Washington Post. През 2011 година чиновник от вестника му дал дребна железна пластина с форма и величина на кредитна карта, която намерил на паркинг на бензиностанция.Картата имала набор от указания, които водели картодържателя до съответни координати при положение на евакуация при незабавен случай.Когато потърсил координатите в Гугъл Maps, Граф видял, че те водят към път, който явно стигал до няколко бункера с огромни бетонни порти,които са ясно забележими на сателитния аспект на Гугъл.Веднага схванал,че става дума за строго секретната база „ Рейвън Рок “.Продължавайки да разнищва тази история, той употребявал неотдавна разкрити документи, с цел да изследва историята на този комплекс и други военни бункери, разпръснати из Съединените щати.Тези документи разкриват и тактиката на държавното управление за нуклеарна офанзива, която въодушевява тревожното заглавие на книгата му „ Гарванска канара: Историята на тайния проект на държавното управление на Съединени американски щати да се избави, до момента в който останалите умираме ”Граф разкрива в книгата си, че подземното оборудване е многоетажно. Разполага с 153 пространства, които включват солидна електроцентрала, здравна клиника, офиси, зъболекарски кабинет, кафене и ресторант с 400 места, перални пространства, 3 резервоара за вода по 25 000 галона и още 3 резервоара за гориво по 14 000 галона.Най- съвременни връзки и даже градини с цветя за разходка и отдих. В момента там работили към 3000 до 5000 държавни чиновници.На фамилиите на чиновниците е неразрешено да влизат в тайната база на Страшния съд. Въпреки това през последните години тези ограничавания били анулирани и достъпат им бил позволен единствено на значими празници и съответни церемонии.По време на изявление за Washington Post той декларира, че през 1950 -те държавното управление в действителност има вяра, че може да избави по-голямата част от американците при положение на световен прелом или нуклеарна война.Въпреки това, с увеличението на атомните бомби, тези упоритости последователно понижават, до момента в който не се концентрират върху стеснен брой висши чиновници.Глобалното напрежение сега ескалира а Пентагона,миналият месец,направи съмнение, че сме на прага на нуклеарна война.По всичко наподобява, че Тайната база на Страшния съд може доста скоро да бъде употребена.
Като четец на HiddenTruth, ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с хора, които са мислещи по целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР