Рейтинговата в близкото минало bTV се оказа поредния спасителен медиен

...
Рейтинговата в близкото минало bTV се оказа поредния спасителен медиен
Коментари Харесай

Позор в ефира! Баджак-журналистката Жени Марчева полегна грозно на Прокопиев!

Рейтинговата в близкото минало bTV се оказа следващия избавителен медиен пояс на обвинения необут на " Капитал " Иво Прокопиев. Телевизията, която не се свени да чисти имиджа на куп компрометирани персони отпред с банкера - дезертьор Цветан Василев, през днешния ден за следващ път удари дъното.

Баджак-журналистката Жени Марчева бе поканила за собствен събеседник един от най-близките медийни съратници на мустакатия аферист - Прокопиев.

Но вместо да го изчерви с неуместни въпроси за неочакваното му замогване около разбойническата приватизация на Иван Костов, Жени трансформира студиото в розов бодоар, а самата тя влезе в ролята на маман.

Вместо като обвинен, Прокопиев бе показан като предприемач, който кой знае за какво има правото да раздава морални оценки на всички в страната.

Необезпокояван от въпросите за престъпното раздържавяване, Прокопиев се впусна да развива тезите на " агнешките главички ", които изстрадалото ни родно място от дълго време е жигосало.

Нищо чудно Прокопиев да бъде поканен за посетител и в утринния блок на bTV, която умерено може да смени девиза си от " малкия екран на всички гледни точки ", на " естрада за обвинени ".

Само за няколко месеца Прокопиев бе обслужен на няколко пъти освен в студиото на Марчева, само че и в " 120 минути " на придворния публицист Светослав Иванов.

Остава единствено да го забележим по какъв начин пържи яйца в кулинарните рубрики на bTV.

Зрителите, обаче няма по какъв начин да бъдат излъгани с евтините постановки, които малкия екран желае да им пробута и скоро ще я отсвирят изцяло.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР