Рейтингът на френския президент Еманюел Макрон се е покачил до

...
Рейтингът на френския президент Еманюел Макрон се е покачил до
Коментари Харесай

Кризата с коронавируса вдигна рейтинга на френския президент Макрон

Рейтингът на френския президент Еманюел Макрон се е покачил до най-високото си ниво от повече от 2 година, сочи изследване на публичното мнение, оповестено през вчерашния ден и представено от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция. Това се свързва с метода, по който той се оправя с рецесията, провокирана от ковид, който явно печели доверието на болшинството от французите.

Според анкетата на " Харис Ентерактив " доверие в президента са изразили 51 % от французите. Това е 13 на 100 нарастване по отношение на предходния месец и е най-високият му рейтинг от януари 2018 година

Допитването бе направено, откакто при започване на тази седмица Макрон разгласи в телевизионно послание строги ограничавания върху придвижването на хората, с цел да се забави разпространяването на болестта. Обръщението бе следено от 35 млн. души.

Френските управляващи към този момент затвориха заведения за хранене и питейни заведения, учебни заведения и ски курорти, само че Макрон сподели, че са нужни още по-строги ограничавания, невиждани в спокойно време, тъй като броят на инфектираните се удвоява на всеки три дни, а на смъртните случаи - от ден на ден.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР