Рейсърът GRiD Autosport ще излезе за Nintendo Switch през 2019

...
Рейсърът GRiD Autosport ще излезе за Nintendo Switch през 2019
Коментари Харесай

Nintendo Switch затвърждава репутацията си на гробище за стари игри с GRiD Autosport

Рейсърът GRiD Autosport ще излезе за Nintendo Switch през 2019 година Ако името ви звучи познато, това е по този начин, тъй като играта на Codemasters ще бъде на цели пет години, когато се появи за настоящата подпора на японската компания.
GRiD Autosport излезе за пръв път през 2014 година, а Switch портът се прави от студиото Feral Interactive , което към този момент сътвори Mac, iPhone и iPad версиите на играта.

Още една игра е добре пристигнала за всяка платформа, само че не можем да си затворим очите пред следващия last-gen порт , който идва за Switch. Със сигурност през 2019 година ще имате да играете на други неща вместо да се връщате обратно във времето с една игра, която даже когато бе настояща не впечатляваше с доста. През 2008 година Race Driver: GRiD преоткри рейсинг жанра и сложи началото на новата поредност, която радваше почитателите през седмото потомство. Шест години по-късно GRiD Autosport бе повече минимално изпитание, в сравнение с качествено нова стъпка напред.

И да, тук аргументът „Сега може да играете GRiD Autosport навсякъде“ не важи, тъй като рейсърът има и мобилни версии. Да не приказваме, че като при всеки рейсър, и тук неналичието на аналогови тригъри на Switch няма да направи ръководството изключително положително. По-скоро някой някъде в централата на Codemasters си е споделил нещо от вида на „Понеже работи на смарт телефони, за какво не вземем да я портнем за Switch?!“

Но, какво пък – още една игра е добре пристигнала за всяка платформа.

Ето, и аз уплътних още един ред в новината, повтаряйки изявлението си от нагоре. Същото умерено може да важи и за една петгодишна игра.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР