Рейнджърс ще разчита на Кемар Руф във финала в Лига

...
Рейнджърс ще разчита на Кемар Руф във финала в Лига
Коментари Харесай

Ван Бронкхорст преди финала за ЛЕ: Задължени сме да дадем всичко от себе си

Рейнджърс ще разчита на Кемар Руф във финала в Лига Европа против Айнтрахт Франкфурт, съобщи мениджърът на шотландския клуб Джовани ван Бронкхорст. Нападателят не е играл за " сините ", откакто получи травма в полуфиналния мач в шампионата за купата на Футболната асоциация през април, извоюван против Селтик. Ван Бронкхорст прикани за пределна централизация и готовност в състава.

" Той тренира за първи път с нас през вчерашния ден. Подготвя се самостоятелно и ще бъде в състава на следващия ден. ще го използваме, в случай че е подготвен ", съобщи нидерландският експерт пред медиите в Севиля.

Руф има 17 гола в 33 мача през сегашния сезон. Нападателят осъществя решителното попадение за " сините " в продълженията при триумфа с 3:1 вкъщи против Брага на четвъртфиналите в Лига Европа.

" Разбира се, това е добре за нас. Той са контузи преди няколко седмици, откакто се представяше мощно. Изключително значим е за състава. Щастлив съм, че се завръща измежду нас. Той работи интензивно да бъде подготвен още за дуела против Лайпциг. Тук е и е подготвен да изиграе своята роля ", добави Ван Бронкхорст.

Той желае Рейнджърс да покаже класата от предходните дуели в шампионата.
 Вратарят на Айнтрахт (Франкфурт): Нищо не ми пречи да вардя на финала
Вратарят на Айнтрахт (Франкфурт): Нищо не ми пречи да вардя на финала

Реално тази травма единствено се обостри в мача с Мьонхенгладбах, споделя Трап

" Различно е, когато вниманието на медиите е много по-голямо от естественото. Трябва да бъдем съсредоточени и да играем в нашия жанр. Направихме го много пъти през сезона. Нормално е да има напрежение в тези огромни мачове. Задължени сме да дадем всичко, което можем, с цел да спечелим. В подобен вид мачове има и потребност от опит в състава ", приключи Джовани ван Бронкхорст.

Нападателят Алфредо Морелос е отвън игра за " сините ", до момента в който на негово място в последните седмици на терена са Джо Арибо и Фешън Сакала.

Това е първи европейски край за тима от Глазгоу от 2008 година насам. " Сините " печелят купата на носителите на национални купи през сезон 1971-72.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР