Рейчъл Рийвс днес обещава да финансира засегнатата от кризата NHS

...
Рейчъл Рийвс днес обещава да финансира засегнатата от кризата NHS
Коментари Харесай

Лейбъристката Рейчъл Рийвс обещава да финансира засегнатата от кризата NHS с нова репресия срещу „укриващите данъци“

Рейчъл Рийвс през днешния ден дава обещание да финансира засегнатата от рецесията NHS и клубовете за закуска в учебните заведения с нова принуда против „ укриващите налози “ ".

Канцлерът в сянка сподели, че лейбъристите ще засилят следствията на HMRC и ще се оправят с измамите, с цел да оказват помощ за набирането на над £5 милиарда годишно до края на десетилетието, в случай че партията завоюва властта.

Това се случва, когато лейбъристите се пробват да запълнят празнината в проектите си за разноски за спомагателни назначения на NHS и безвъзмездни клубове за закуска в началните учебни заведения, откакто торите отхвърлиха една от водещите си политики в бюджета предишния месец. Партията ще влага £555 милиона годишно в HMRC, с цел да усили броя на чиновниците по спазването на законите в данъчната работа с до 5000 в опит да подтиква следствията.

Г-жа Рийвс се надява, че това ще помогне за свиване на обсега " данъчна разлика " - разликата сред сумата пари, която HMRC дължи и сумата, която действително получава. Лейбъристи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР