Рейчъл Хайн направи смелия ход да премести семейството си от

...
Рейчъл Хайн направи смелия ход да премести семейството си от
Коментари Харесай

Мама от Ню Мексико се мести в Мисури, след като училището инсталира „килери, включващи пола“: „Достатъчно е достатъчно“

Рейчъл Хайн направи смелия ход да реалокира фамилията си от Ню Мексико в Мисури, откакто научи за пола в локалната гимназия -включващ „ килер “ и други спорни хрумвания.

Говорейки с Fox News Digital, Хайн изясни по какъв начин е разкрила това, което тя назова „ килер за транссексуални “ в Las Cruces Centennial High School, където щерка й посещава.

„ Има дрешникът за транссексуални, който в действителност беше последната капка. Мисля, че видяхме това да изскача във Фейсбук и го разгледах, тъй като не съм от тези, които споделят „ о, във Фейсбук е “. Това е истина. “ Отидох в Гугъл и видях това. да Лас Крусес, Ню Мексико, дрешник за транссексуални в Centennial High School. Те бяха утвърдени за тази безплатна помощ “, сподели Хайн.

Тя добави: „ И аз си помислих, не, задоволително е. Няма да подлагаме щерка си на това. Не желая децата ми кой знае какво да чуват разнообразни известия, пробутвани от съветници или учители в среда, в която нямам уши. Познавам някои учители, само че това не значи, че д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР