> Рейчъл ГрантАктрисата твърди, че докато били в стаята и

...
> Рейчъл ГрантАктрисата твърди, че докато били в стаята и
Коментари Харесай

Тази актриса обвини Стивън Сегал в сексуален тормоз в България

> Рейчъл Грант
Актрисата твърди, че до момента в който били в стаята и репетирали реплики за кино лентата, режисьорът си тръгнал, след което Сегал принудително свалил блузата й и я блъснал на леглото, започвайки да се съблича, прецизира "Труд ". "Блъсна на леглото и сподели: "Предполагам, че искаш да видиш интимните ми елементи ", споделя актрисата. След като артистът почнал да разкопчава ципа си, Грант избухнала в сълзи и екшън звездата се извинил. 
Обяснението на Сегал било, че обичал да завързва връзки с колежките си, с цел да "подобри химията на екрана ". Впоследствие Грант изгубила ролята. "Когато ти се случи, си компрометиран, потиснат, не искаш никой различен да знае. Надяваш се прахта да го покрие ", споделя Грант. 
"Искам хората да знаят, че е напълно естествено жертвите на полов тормоз да приказват след по-дълго време - откакто са имали време да го преодолеят и към този момент е допустимо. " Грант се надява акции като Time's Up и #MeToo да оказват помощ да се постави завършек на половия тормоз в брашна. Сегал отхвърля обвиняванията на Грант. Адвокатите му декларират: "Клиентът ни изрично отхвърля да е имал сходен контакт с госпожица Грант, твърдо отхвърля всякакво хипотетично посягане, както и съответно посягане, случило се в София през 2002 година. "
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР