Ревюто на модна къща Burberry е един от най-чаканите моменти

...
Ревюто на модна къща Burberry е един от най-чаканите моменти
Коментари Харесай

Звезден прах: Вълшебният грим на Burberry

Ревюто на фешън къща Burberry е един от най-чаканите моменти от седмицата на модата в Лондон и тази година още веднъж не останахме разочаровани. 

Дизайнерът Кристофър Бейли всякога демонстрира забавен прочит на трендовете за идващия сезон, пречупени през призмата на очебийно английския дух на стилната къща. На дефилето на сбирка есен-зима 2016 вниманието ни обаче беше приковано върху грима на девойките, разходили облеклата на Бейли. Дело на известният гримьор и съветник в Burberry Beauty Уенди Роу, макиажът на моделите се отличаваше с един основен подробност, в който се влюбихме, а точно брокат, поръсен по клепачите и скулите. 

 Burberry Fall 2016 Make Up (3)

 Burberry Fall 2016 Make Up (6)

За да реализира тази визия, Роу стартира със сияйна кожа с подравнен загар. След това продължава с типичен тъмни сенки, нанесени върху горния клепач и напълно покрай линията на миглите на долния. Устните остават “голи ”, омекотени само с прозрачен еликсир, а за край – “щипка искра ”, както тя самата го назовава в своя Instagram. Роу употребява няколко типа пъстри глитърни частици, които нанася в ъгъла на долния клепач и продължава към скулите.

 Burberry Fall 2016 Make Up (5)

 Burberry Fall 2016 Make Up (4)

 Burberry Fall 2016 Make Up (2)

Цветовете на броката допълват различните нюанси на каре и флорален принт, употребявани в сбирката и кореспондират с блестящите влакна ламе и пайети, които красят част от моделите.

 Capture

Преди месец топмоделът и актриса Суки Уотърхаус, която е едно от лицата на Burberry, се появи на премиерата на новия си филм с сходна визия. Тогава Суки бе избрала златен брокат, нанесен в средата на долния клепач, смесен с типичен златни сенки и комбиниран със златистата ѝ рокля. Гримът ѝ тогава още веднъж бе дело на Уенди Роу, а актрисата сподели, че наклонността е използвана освен на стилния подиум, само че и на аления килим. Имаме чувството, че Уотърхаус няма да е единствената звезда, която в околните месеци ще забележим с подобен баснословен макиаж.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР