Революционният дивайс против стареене се предлага със значителна отстъпка до

...
Революционният дивайс против стареене се предлага със значителна отстъпка до
Коментари Харесай

„Мисис България” д-р Полина Паньова работи за НАСА

Революционният дивайс срещу стареене се предлага със забележителна отстъпка до 11 декември, добавя красивата лекарка..

Интересен е фактът, че носителката на купите „ Мисис България” и „ Мисис Трансконтинентал” дружно с учени от НАСА взе участие в основаването на CLERELв Израел, което е съществено самопризнание за професионалните качества на доктор Паньова.

Съоръжението съставлява нова епоха в естетиката - основано за да се употребява вкъщи, комфортно и елементарно, само че неповторимо дейно.

CLEREL е устройство, с подмладяващ резултат, въз основа на инфрачервен набор на светлината, безвредно, неинвазивно, подтиква производството на колаген и еластин. Клиничните проучвания потвърждават, че клетките стартират да се разделят с към 150 - 200 % по - бързо. Червената светлина с дължина на вълната 633 нанометра се всмуква в дермата, инфра алената светлина с дължина на вълната 830 нанометра ревитализира клетките и синята светлина с детокс и противовъзпалително деяние.
От фини до мощно изразени бръчици, депигментация и разширени пори, както и белези са в положение да изчезнат до изцяло възобновяване на младият тип на кожата.
89 % от доброволците след една седмица потребление имат равнене тена на лицето, след към 4 седмици, 91 % виждат изглаждане на бръчиците.
Първият месец се предлага потребление три пъти седмично, поддържаща терапия - един път седмично.
Постига се загряване на кожата от към 42°С.

За поръчки използвайте за отстъпка от 100 Щатски долар кода: POLINA
www.clerelskin.com
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР