Революционна промяна очаква Варна на Местни избори 2019 г. Управлението

...
Революционна промяна очаква Варна на Местни избори 2019 г. Управлението
Коментари Харесай

Костадинов и Портних на балотаж. Властта във Варна се връща в ръцете на народа!

Революционна смяна чака Варна на Местни избори 2019 година Управлението на града ще бъде върнато в ръцете на народа.

Варненци са недоволни от делата на властимащите и от доста време търсят опция, която през днешния ден намират в Костадин Костадинов – претендент за кмет и ръководител на партия " Възраждане ".

Това е отразено и в резултатите на социологическите организации, които плануват по-висока изборна интензивност и балотаж сред сегашния кмет и Костадин Костадинов.

Костадинов е правист, историк и лекар по етнография. Млад, ерудиран и образован, притежаващ нужния административен и управнически опит, с цел да поеме отговорност за ръководството на града.

Той е част от Общинския съвет във Варна, като общински консултант, в два мандата.

Познава делата на актуалните ръководещи от ГЕРБ, виждал е злоупотреби за милиони, неведнъж е алармирал прокуратурата за тях и все пак, даже като общински консултант рядко е успявал да се пребори за ползите на варненци, заради една доста елементарна причина – ръководещото болшинство на ГЕРБ в Общинския съвет.

Лично изпитва по какъв начин " властовата машина " " мачка " елементарния човек и самоволно разполага със средствата на града, без да счита за належащо да регистрира пред суверена изразходването им.

Дори кметът на ГЕРБ, който по закон е длъжен да дава отговор на въпросите на общинските съветници устно, незабавно след задаването на въпрос и документално на идващия ден, си разрешава да подценява това си обвързване и не им дава отговор въобще.

Тези злоупотреби с власт и пари; у

падъкът на Варна;

подправените обещания, илюстрирани с красиви картини в предизборното показване на актуалните ръководещи от ГЕРБ;

кражбите на средства;

ниският стандарт на живот на варненци;

" бягството " на хората от града;

намаляването на раждаемостта;

недостъпната градска среда;

неналичието на произвеждане и занаят за елементарния човек;

превръщането на Варна от Морската перла на България и град в подем в западащ град, са единствено част от аргументите за кандидатурата на Костадин Костадинов за кмет на град Варна.

Той е воден от желанието да работи за хората, да ръководи града транспарантно, посредством локални референдуми касаещи дълготрайните решения за Варна.

В своята работа за варненци претендентът за кмет се стреми да притегли професионалните гилдии и самостоятелни специалисти в процеса на разговор с жителите по въпросите на градската среда, образованието, опазването на здравето, младежките политики, вложенията, общественото предприемачество, стратегическото обмисляне и други значими сфери.

Някои от основните акценти в предизборната стратегия на Костадинов са:

понижаване на локалните налози и такси;

подостъпна градската среда;

инфраструктурни промени и създаване на инфраструктура в селищните формирания на Варна;

откриване на нови работни места; привличане на инвестиции;

повишение на раждаемостта; поддръжка за млади семейства;

безвъзмездни детски градини; възобновяване на лесо-цветната система;

възстановяване на чистотата;

стратегическо обмисляне и систематична работа във всяко едно направление и други.

Силната предизборна стратегия, направена с присъединяване на специалисти от партия " Възраждане ", моралният образ и ерудираната персона на претендента за кмет, неговата експертиза, увереност, опит и предпочитание да работи за народа, са единствено част от аргументите да получи доверието на варненци.

Гражданите на Варна са известни със своята мощна гражданска позиция и несклоняем дух. Поради това още от древността доста промени са тръгнали точно от Варна.

На 27 октомври варненци още веднъж ще преобърнат хода на историята и ще си върнат властта в града.

Решимостта им е предизвикана и от достигналата до тях, достоверна информация, че ръководещите готвят имитация на вота, с цел да запазят властта.

Това се случва елементарно при ниска изборна интензивност, посредством замяна на действителни бюлетини с подправени.

Фалшификацията обаче е невъзможна при висока изборна интензивност от 70 %.

В отговор на обезверения опит на властимащите да запазят въздействието си в града с добре познатите им способи на шантаж, операции, неистини и прилепяне на подвластното от тях население, на 27 октомври варненци ще отговорят с всеобщо гласоподаване.

Очаква се рекордно висока изборна интензивност в града и всеобщо гласоподаване за представители на опозицията.

Варненци излизат, с цел да дадат своят избор в поддръжка на Костадин Костадинов.

Така Варна ще даде началото на нещо невиждано до момента – елементарните хора ще си върнат властта в града, а по-късно и в страната!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР