Революционерът, който е сред най-големите учени, пише истината за покръстените

...
Революционерът, който е сред най-големите учени, пише истината за покръстените
Коментари Харесай

Раковски доказал, че българите са първите християни в света

Революционерът, който е измежду най-големите учени, написа истината за покръстените персонално от Андрей Първозвани

Първите християни в света са българи. Те са били покръстени от самия Свети Андрей, който е бил първият измежду 12-те апостоли, предназначен към тази роля персонално от Исус Христос. Това излиза наяве от книгата „ Вероизповедният въпрос “ на българския бунтовник, историк, етнограф и публицист Георги Сава Раковски. Копие от нея, отпечатано през 1854 година в Букурещ, е измежду архивите, които са изплатени от Иван Тренев със събраните 150 000 лв. от донори.

„ Във „ Вероизповедният въпрос “ този огромен академик написа за намесата на гърците и на всички останали, които не желаят да имаме самостоятелна черква, да се проповядва на български език и за това, че ние сме първите християнизирани в света. Приели сме християнството още в 1 век и то от Св. Андрей Първозвани “, разкри Иван Тренев, който споделя, че е пианист, а не историк. 

„ С общи старания спасихме част от българските архиви, история и еднаквост! Благодарим на всеки, който отдели от залъка си, с цел да може да има България на следващия ден! Архивите ще бъдат оповестени в онлайн платформата " Свободни архиви " - Първият онлайн музей в България! “, разгласи той във Facebook.

„ Ще има раздел за архиви, беседи, исторически препратки и така нататък Отново благодаря на всеки, който се отзовава за българските дела, които в действителност имат градивно значение за нашата национална сигурност! Редица " патриотари ", както ги назовавам, ме оплюват, тъй като те са продължение на фашизоидни структури, които желаят да разединят народа ни! Аз не съм партийно обвързван и няма да бъда! “, твърди патриотът, който е създател на книгата " Васил Левски 150 години величие. Уставът на БРЦК ".

„ Не се лъжете, че множеството " анализатори ", политици, " публицисти " и най-много историци - са критерии - те се пробват да запазят лъжата за произхода на българите и не желаят същинската история на България да бъде реалност в съзнанието на младите! Няма по-силно обединяване на народа ни от нашата същинска българска история и произхода на Българите! Продължаваме да се борим! Поклон пред Вас! Да живее България! “, прибавя той.

„ Написаните от нас книги - " Ролята на масонството в битките за избавление на българите от османско робство ", " Раковски 200 години величие. Един международен мъж ", " Българите са в основата на човешката цивилизация - 5 издание ", " Васил Левски 200 години величие. Уставът на БРЦК " -  са напълно авторски! Всички открития са на мен и екипа, с учени, с които работим към този момент години! До преди нас - в България не се говореше за величието на Георги Раковски - историк, политик, бунтовник, хуманист, публицист, етнограф и така нататък “, написа пианистът във Facebook.

„ Не се загатваше на никое място за това, че в Индия има над 60 учебни заведения на името на Раковски, тъй като той е народен воин на Индия!  Ние потвърждаваме безапелационно в книгата за генезис на Българите, че българите са в основата на основаването на актуалната човешка цивилизация и че всички измислици за подправени траки, прабългари и славяни са безспорна неистина! В книгата за масонството демонстрираме над 200 нови фотоси, както и документи, в които се показват нашите революционери и просветители на едно международно равнище в региона на просветата и държавността! “, прибавя той.

Централно разузнавателно управление на САЩ е основано по Уставите на Васил Левски

Тренев сподели и писмо от управлението на Централно разузнавателно управление на САЩ, в което написа, че Васил Левски е прочут на разследващо ръководство. Оказва се даже, че то е основано по военната организация на Левски. 
 Алейда Гевара (дъщеря на Че Гевара) към този момент има новата книга " Васил Левски 150 години величие. Уставът на БРЦК " на Иван Тренев
„ В книгата " Васил Левски 150 години величие. Уставът на БРЦК ", която подаряваме на всички учебни заведения и читалища в България - даваме подробна информация за военната полиция на Апостола, от която са се учели разнообразни разузнавания. След многочислените насмешки против мен от дебилизирани детайли и зловредни манипулатори - още веднъж потвърждаваме, че истината спечелва рано или късно! Да, Централно разузнавателно управление на САЩ е основано по Уставите на Васил Левски и по-късно на Вътрешна македонска революционна организация “, показа той.

Според него има скрит план против България и българите. Затова и се е посветил на задачата да спре дегероизирането на нашите титани. Защото нямаме ли Ботев, Левски и Раковски, няма я и България, прибавя пианистът-писател. 

Книгата за гроба на Левски ще излезе, когато съберем пари, с цел да я издадем, тъй като тя ще е доста по-голяма, споделя той.

„ Сканирали сме османските архиви, които също потвърждават, че 

 гробът на Васил Левски е в църквата „ Св. Петка Самарджийска “

 Не са показвани до момента. Материалите са в няколко души за по-голяма сигурност. Преведени са “, споделя Тренев.  
 
„ Репресиите във всевъзможен аспект срещу мен ще не престават, до момента в който аз не спра да диря метод да си върнем костите на Апостола! По сходен метод са се държали управляващите и с Николай Хайтов! “, прибавя той.

 

Писателят твърди, че костите на Дякона са откраднати от партийни функционери, които изпълнили заръката да бъдат унищожени. 

„ Черепът отчасти е строшен съзнателно незабавно след разкриването на скелета! Има фотоси и преди да бъде натрошен, само че се укриват! Няколко пъти ме предизвестяват, че в случай че продължаваме да се занимаваме по случая с гроба на Васил Левски - " може да не бъдело здравословно ". Не закъсняха и първите " обвинявания " в прокуратурата от " анонимни " податели на същите тези, които се борят против мен, против нас, българи! Скелетът е измерен - 175 см., какъв брой е бил висок Апостола “, прибавя той. 

„ Външните врагове на България с помощ от предатели унищожават истинската черква и вършат ' " реституция " със стомано-бентонна структура  на настоящия тип на църквата, а мощите са изнесени и скрити до през днешния ден! “, споделя Иван Тренев.

 Очаквайте изявление с него и разкрития за паметника на Съветската войска и за това какво го свързва с прабългарския календар, за предателите на Васил Левски и на българщината
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР