Ревността, която измъчва Русата Златка под покрива на „Биг брадър“,

...
Ревността, която измъчва Русата Златка под покрива на „Биг брадър“,
Коментари Харесай

Ревността Е Основателна: Емануела Се Е Целувала С Благо

Ревността, която изтезава Русата Златка под покрива на „Биг брадър“, е изцяло основателна. Изкусителната плеймейтка се побърква от размишления дали гаджето й Благо Георгиев не е хвърлил око на певицата Емануела.

Оказва се, че свалката сред Джизъса и Емануела към този момент се е случила, и то преди много години. Запис на несъществуващото към този момент предаване „Горещо“ разкрива за аферата сред двамата преди 10 години!

„Не се стигна до дъно. Сваляхме се, пишехме си. Но приятелката му разбра, станаха кавги и нищо не се случи. Нещата се разсъхнаха, без да има нищо“, признава Емануела. Приятелка по това време на Благой е гимнастичката Христина Витанова, която му роди две деца.

„Намерихме си телефоните, видяхме се на вечеря, имаше и целувки“, разкрива още певицата.

„Неговата другарка разбра и полудя. Беше ми звъняла по телефона. В 2 часа през нощта ми се обади с думите: „Остава мъжа ми на мира“. После разбрах, че тя си е изнесла багажа, имаше драми. Ако му бях пуснала, щеше да спи с мен“, искрено си признава Емануела. В друго свое изявление, година по-късно, тя отново дава глас на половите си мераци към Благой: „Бих правила секс с него за една нощ“.

Години по-късно ориста среща още веднъж Емануела и Джизъса в къщата в Нови хан. И двамата са сменили куп сътрудници от първата им среща, само че повторна свалка е изцяло допустима, написа „България днес“.

Още първата вечер в къщата Златка полудя от ревнивост още при първата задача, която нейният обичан трябваше да извърши дружно с Емануела. По всичко проличава, че продуцентите интензивно ще работят да засилят любовния триъгълник, който за момента никак не се нрави на Райкова.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР