Ревността е опасна и може да разруши всяка една връзка,

...
Ревността е опасна и може да разруши всяка една връзка,
Коментари Харесай

Колко РЕВНУВА всяка от 12-те зодии?

Ревността е рискова и може да унищожи всяка една връзка, без значение какъв брой мощна и същинска може да е тя. Затова постоянно би трябвало да се стремим да имаме доверие на колегата си или в случай че нямаме – просто да се разделим и да открием човек, с който да се усещаме спокойни.
Понякога ревността идва от самите нас и несигурността, която изпитваме, по тази причина би трябвало и да се борим с нея, с цел да сме щастливи.

Овен
Овните търпят и крият всичко в себе си, до момента в който в един „ прелестен “ ден не стоварят всичките си подозрения върху своята половинка. Бурята е толкоз жестока, че постоянно се стига до разлъка. Те обичат да покзват, че са над нещата и тъкмо затова постоянно таят всичко в себе си. Като цяло не са от зодиите, които ревнуват непременно, някой въпреки всичко би трябвало да им даде мотив.
Телец
Телците имат огромни проблеми с ревността. Тя ги изяжда от вътрешната страна и по никакъв начин не се стремят да го скрият. Могат да вгорчат живота на всеки, даже без да им даде мотив. С годините се усеща смяна и когато са в по-дългосрочна връзка се научават да се оправят с нея. Просто отсрещната страна би трябвало да има самообладание до тогава.
Близнаци
Близнаците желаят цялото внимание на света върху себе си, по тази причина в случай че видят някой да се приближава рисково покрай половинката им, стават доста подли. Не избухват, а тихичко си натрупат усещания и се държат студено с половинката си, на моменти без тя да знае за какво. Хитри са и мъчно ще познаете, че ревнуват, в случай че не ги видите да си събират багажа и да се насочат към входната врата.
Рак
При Раците ревността е доста комплициран проблем, в случай че я позволен до себе си. Има обаче представители на тази зодия, която ловко боравят с възприятията и страстите си и съумяват в ранен стадий да спрат всички ревностни изяви. Като цяло не са рискова и страшна зодия, когато приказваме за ревнивост.
Лъв
Лъвовете са хищници по душа, това всички го знаем. Те не обичат да разделят „ плячката “ си и по тази причина стават доста свирепи, когато някой се приближи до индивида до тях. Могат да издигнат въпроса на секундата и да стане огромен скандал, в който по-добре да не участвате. Пазете си!
Дева
Девите не са от ревностните зодии. Те имат задоволително разсъдък, с цел да знаят, че който каквото е решил да прави – няма кой да го спре. Освен това с времето и връзките, които имат, се убеждават, че ревността е като наслойка, която може да унищожи всяка връзка. Спокойни са и имат доверие на индивида до себе си!
Везни
Везните мъчно намират златната среда сред това да не ревнуват и да ревнуват здравословно. Техните половинки постоянно се оплакват, че Везните не ги ревнуват, което за някои е симптом на обвързаност. Именно затова Везните рядко уцелват салдото сред това да наподобява, че им пука и да покажат, че имат доверие на индивида до себе си.
Скорпион
Скорпионите обичат другите да не знаят толкоз какво си мислят и какво усещат. Играят изкусно с ревността и я употребяват в своя изгода. Карат другият да се усеща виновен, че е показал ревнивост към тях, с което манипулират да вършат тъкмо това, което им се желае. А, когато те ревнуват – всичко е наред и половинката им няма право на глас. Сложни персони са!
Стрелец
Стрелците могат да ти вгорчат живота със своята ревнивост. Те ревнуват даже от вятъра, без никакъв мотив и смисъл. Обаче по този начин са привикнали и постоянно оплитат в мрежите си хората, с които имат връзка. Те възприемат ревността като мощна демонстрация на любов, с което и остават задълго в такива отровни връзки.
Козирог
При Козирозите важи максимата, че моето си е мое, а непознатото е общо. Те нямат никакви проблеми да изневеряват на половинките си, само че някой посегне ли към тяхното – става същински скандал, който от време на време продължава с дни. Внимавайте...
Водолей
Водолеите са по-разумни и те осъзнават, че една връзка се гради на взаимно доверие и няма смисъл всеки да дебне другия. Отличници са по това отношение!
Риби
Има Риби, които могат да ти вгорчат живота още първите месеи на връзката ви, само че има и такива, за които ревността не съществува. Тук зависи от индивида и всичко е на шанс – какъв ли сътрудник ви се е паднал на вас?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР