Ревността е чувство, което трудно може да бъде скрито и

...
Ревността е чувство, което трудно може да бъде скрито и
Коментари Харесай

Ето кои са най-ревнивите зодии в света

Ревността е възприятие, което мъчно може да бъде прикрито и следено. Ние нараняваме хората и се намесваме в живота им, просто поради едно възприятие. А то изважда нескрито най-лошите ни страни, твърди Tialoto.bg.

Някои от знаците в зодиака са по-склонни да изпитват ревнивост спрямо други. Ето и кои са те съгласно астролозите.

Скорпион

Скорпионите са най-ревниви от всички зодиакални знаци. Те не са склонни да имат вяра на хората, което ги кара да насочат подправени обвинявания, подбудени от чиста ревнивост.

Те не могат да управляват възприятията си доста добре, обзема ги ревнивост, даже единствено някой да застане до колегата им.

Рак

Представителите на тази зодия изпитват мощна ревнивост, само че имат гений да я скрият. Раците постоянно не разрешават на другите да схванат, когато ревнуват, само че в случай че това въпреки всичко се случи, ви чака шоу.

Лъв

Лъвовете несъмнено са измежду най-любвеобилните и буйни знаци в зодиака. Те схващат, когато нещата не вървят по техния метод и несъмнено не са съгласни с това.

Онова, което предизвика ревността им обаче, е когато техният сътрудник обръща повече внимание на някой различен, в сравнение с тях. Лъвовете желаят всички към тях да им обръщат внимание.

Дева

Те са доста ревностни, само че не и когато става дума за интимната им връзка. Девите са доста сериозни към себе си, а в случай че някой прави нещо по-добре от тях, те се изпълват със злоба и стартират да се държат по този начин, като че ли животът е едно огромно съревнование.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР