Ревност и параноя мъчат участниците във „Фермата“, стана ясно след

...
Ревност и параноя мъчат участниците във „Фермата“, стана ясно след
Коментари Харесай

Фермата се тресе от ревности - slava.bg

Ревност и параноя мъчат участниците във „ Фермата “, стана ясно след анкета в стопанството. По време на изследването множеството риалити герои признаха, че нямат доверие на интимните си сътрудници и постоянно ги шпионират.

„ Ровила съм в телефоните на момчетата от последните ми четири връзки и съм намирала неща, които не ми харесват. След първия път си споделих, че няма да разреша никой да ме прави луда “, съобщи чистосърдечно актрисата Даяна Ханджиева.

Пчеларката Надя също се оказа в тима на домашните разузнавачи.

„ Вярвам на настоящия ми брачен партньор. Предишният обаче ми даде сериозен мотив за ревнивост след една своя командировка в чужбина. Когато усетиш, че си лъгана, нямаш различен избор, с изключение на да преровиш телефона на мъжа си “, съобщи една от най-работливите участнички в шоуто.

Народната певицата Поли Хубавенска, която наподобява тиха вода, скри шапката на всички с пикантни детайлности от персоналния си живот.

„ Партньорите ми ровят нонстоп в телефона ми. Настоящото ми гадже е толкоз ревностно, че ме моли да му демонстрирам кореспонденцията ми с моите приятели-мъже. Самата аз пък сложих стратегия за следене на телефона му – изках да зная къде е, откакто се скарахме и той си потегли “, призна тя.

Кошмар с ревнивост, само че от страна на някогашната му брачна половинка, претърпял и илюзионистът Йордан.

„ Работата ми е обвързвана с пътувания, с вниманието на доста дами. След като брачната половинка ми роди внезапно реши, че имам нещо с едно от девойките от балета ми. Дублира Skype-а ми на нейния компютър, разруши паролите от пощата ми, посдкачаше при всеки SMS, който получавах. Това не е обич, а гнет. В последна сметка се разведохме “, заключи той.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР