Ревност е вероятната причина за убийството в Тервел.Окръжна прокуратура –

...
Ревност е вероятната причина за убийството в Тервел.Окръжна прокуратура –
Коментари Харесай

Мъж уби с камъни жена си в Тервел от ревност

Ревност е евентуалната причина за убийството в Тервел.

Окръжна прокуратура – Добрич и ОД на Министерство на вътрешните работи в града търсят обвинен в осъществяването на грубо ликвидиране на жена в град Тервел, осъществено сутринта на 28 декември 2021 година, съобщи Про Нюз Добрич.

Фаредин Мемиш Ахмед, роден през 1970 година, е килърът от Тервел, който подвигна на крайник полицията в област Добрич откакто тази заран умъртви с камъни някогашната си брачна половинка Айше.

От сутринта полицията е напарвила контролни пунктове и ревизира всички транспортни средства, които напущат област Добрич. От Апелативната прокуратура разпространиха фотография на търсения мъж.

Жертвата на тежкото закононарушение е на 45 години и е някогашна брачна половинка на обвинения. Тялото й е открито рано тази заран на улица в града. При огледа, по него са открити голям брой травматични увреждани. Назначена е правосъдно – здравна експертиза, обяснява се точната причина за гибелта на дамата.

Както Про Нюз Добрич към този момент писа след развода на Фаредин и Айше тя извадила ограничаваща заповед, която забранявала на мъжа да наближава дома й. Той обаче неведнъж я нарушавал. Съседи споделят, че в основата на убийството е ревността. Убил я с камъни и избягал. Полицията го търси, завардени са всички подстъпи към региона и се ревизират колите.
Двамата имат две деца. Дъщеря им е женена и живее в чужбина. Синът е възпитаник в учебното заведение в Тервел, тренира футбол.

Разследването по случая продължава под управлението на Окръжната прокуратура в Добрич и се прави от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи.

Всеки, който разполага с информация, може да позвъни в най-близкото полицейско ръководство или на ЕЕН 112. Анонимността му ще бъде обезпечена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР