Ревност е най-вероятната причина за жестокото убийство в столичния квартал

...
Ревност е най-вероятната причина за жестокото убийство в столичния квартал
Коментари Харесай

Прокуратурата: Убийството в „Банишора” – вероятно от ревност

Ревност е най-вероятната причина за жестокото ликвидиране в столичния квартал „ Банишора”, оповестиха на брифинг от прокуратурата. За закононарушението е арестуван приятелят на убитата 25-годишна жена. Днес стана ясно, че 23-годишният мъж преди е посягал на живота си.

По първични данни повода за гибелта на момичето е задушаване. Няма информация за упражнено принуждение по отношение на жертвата преди този момент.
Убиха млада жена в кв. „ Банишора ” Предполагаемият причинител на убийството е приятелят ѝ
От събраните досега доказателства е открито, че убийството е осъществено на 15 януари вечерта. Има задоволително данни, че 23-годишният мъж е причинител на убийството, уточни градският прокурор на София Емилия Русинова. Повдигнато му е обвиняване и прокуратурата ще желае непрекъснат арест.



Обвиняемият и жертвата са се познавали от към три месеца и съвсем незабавно са заживели дружно. От свидетелски показания излиза наяве, че през последните дни е имало кавги сред тях. Най-вероятно младата жена е желала да прекратят връзките си.

Мъжът се е свързал с татко си и със свои другари по телефона посредством есемеси, от които е станало ясно, че жертвата е убита и е в жилището, а той желае да се самоубие. Написал е, че си е прерязал вените.

Жертвата е открита на дивана в хола. Открити са празни бутилки от алкохол. Обвиняемият е бил в прилежащата стая на леглото.
Прокуратурата: Убийството в „ Банишора ” – евентуално от ревнивост Обвиняемият е без заплаха за живота след опит за самоубийство, и различен път е посягал на живота си
Има данни, че той е опитал да се самоубие и през 2015 година Предполага се, че още веднъж мотив за това е била разлъка сред него и предходна другарка. Тогава се е срещал с психолози, като това се е случило отвън България и по тази причина по делото няма медицински документи, които да открият положението му.

Тогава не са му били предписани медикаменти. По данни на прокуратурата през последните дни той е приемал болкоуспокояващи. Пил е и алкохол и твърди, че не си спомня по какъв начин е умъртвил момичето. Предполага се, че решението му е взето непринудено.

След закононарушението е направил два опита да се простреля с въздушен револвер, не е съумял и пострадванията му са повърхностни. Още през вчерашния ден е откаран във Второ районно ръководство.

По делото са назначени експертизи, следва да се откри дали е използвал наркотични субстанции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР